Megközelíthetőség

GPS: N 47.5135424 , E19.0307105

M1-es autópálya felöl:

A Margit híd irányában érkezünk a városba. Útvonalunk: Budaörsi út, Alkotás út, Krisztina körút, Vérmező út, Margit körút, Keleti károly utca, Buday László utca, Rózsahegy utca. A Margit körútról nem lehet a Keleti Károly utcára bekanyarodni, ezért javasoljuk a következő utcán jobbra: a Horváth utcán visszafordulni és a Margit körútra visszahajtani szíveskedjenek.

map

Repülővel

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér: (Ferihegy 1. illetve 2.)

Tömegközlekedéssel

200-as autóbusszal Kőbánya-Kispest végeállomásig, onnét a 3-as számú ( kék ) metrovonallal Nyugati pályaudvar megállóig, majd a 4-es vagy 6-os villamossal a Moszkva tér irányába a 4. megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába , ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

 

Minibusszal

3200 Ft / fő áron, vagy az általunk küldött Hoteltaxival.

Vonattal:

Keleti pályaudvarról: 2-es metro ( piros ) vonalán a Déli pályaudvar irányában a Moszkva térig, majd onnan a 4-es vagy 6-os villamossal 2 megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába , ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

 

Nyugati pályaudvar: Nyugati pályaudvarról a 4-es vagy 6-os villamossal a Moszkva tér irányába a 4. megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába , ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

 

Déli pályaudvar: 18-as villamossal a János kórház irányába a Moszkva térig 1 megálló, majd 4-es vagy 6-os villamossal 2 megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába , ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

 

Hajóval: Belgrád rakpart Nemzetközi Hajóállomás: Hoteltaxival 1500 Ft / taxi áron a szállodáig vagy 2-es villamossal a Jászai Mari tér végeállomásig, majd onnan a 4-esvagy 6-os villamossal 3 megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába , ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.